30e december 2011

Har vart dåligt med uppdateringar men nu blir det ett mobilinlägg :) Fick en iPhone 4S i julklapp så skriver från den. Bakade nyss matmuffins, blev riktigt goda! Ska baka det snart igen så kan lägga upp receptet så, nu blir det iaf en bild. Ska snart in till stan för att gå på bio med brorsan, Tower Heist blir det. Hoppas den är skoj! Kram


21a december 2011

Sådär, nu har jag bara lite saker kvar att göra här hemma innan jag tar tåget till Sthlm. Ska bli skönt att komma bort ett tag, har blivit strul med både csn och lönen från jobbet, känner mig inte riktigt upplagd för sånt nu. Ska ta tag i csn när jag kommer hem iaf, så att jag får det överstökat. Usch orkar inte. Förlåt för några tråkiga dagar här i bloggen, blir bättring snart :) Peace!

Let it snow

Gå in på google och sök på "let it snow" (utan citattecken då :P)!! And let the magic happen :)

19e december 2011

Finns egentligen inte mkt att säga, tänkte bara titta in för att säga hej! Idag har jag varit i skolan, gjort matlådor, diskat, packat till flytten och packat till Sthlm. Trodde att jag hade fått ned alla kläder till Sthlm och sen efter att jag stängt väskan upptäckte jag att jag fortfarande hade kvar de plaggen som hängde på galgar, hrrmm... Ska ju hit en gång om mellanlanda när jag flyttar så lämnar smutstvätt och hämtar nya kläder då, bl.a min nyårs outfit. Fast tänkte ta ett par andra skor än mina JCs, om det är snö och slask, vill ju inte förstöra dem det första jag gör. Tänkte ta ett par liknande som jag köpte på Topshop förra året och hade på mig det nyåret :)
Bilder från förra nyår. Vi var ett gäng som firade i min och Pernillas lägenhet, först firade vi det svenska nyåret och sen framåt tolvslaget drog vi oss mot Westminster Bridge för att kolla på fyrverkerier :) Här var jag, som ni kan se, blond och hade sidecut :P

18e december 2011

Ännu en tråkig dag. Är uppe för att käka frukost/lunch sen drar jag till jobbet och jobbar 10 timmar idag. Så ja, inte mkt kommer att hända här. Inte mkt alls de närmaste dagarna, men som sagt dattan är med till Sthlm så då blir det ändring! :) Ha en bra dag!

Gullig!

Såg den här sötisen när jag av misstag öppnade min dashboard. Det var fint med lite snö tycker jag :)

Det är ju just flingorna som är söta :)

iPhone 4S

Insåg precis att Tele2 har ju studentpriser på abonnemang och sånt, så snart blir det en iPhone 4S!!! Är så jäkla exhalterad!! :D Ska köpa den den 23e så mindre än en vecka kvar. Men eftersom mitt nummer fortfarande är registrerad på min mamma (har haft samma nr sen i åttan och då var det mamma som betalade räkningen ;) ) så måste hon vara med om jag vill ha kvar samma nr. Annars hade jag fan köpt den idag! Men nu är ju den stora frågan: vit eller svart? Lutar mot vit... Vad tycker ni?


Facebook Timeline

Någon som har testat det än? Skaffade det igår kväll och var helt fast vid det imorse. Så kul att man kan se alla ens gamla wall posts och massa annat skoj. Skaffade min facebook den 10e september 2007, då brukade jag och min kompis sitta i skolan och skriva på varandras wall. Det var riktigt roligt att kunna läsa igenom det nu :) Verkar som att det är den största förändringen hittills och för en gångs skull hatar jag det inte :P

Vill ni skaffa det är det bara att googla, sen kan ni välja om ni vill go live nu annars görs det automatiskt efter en vecka. Tills slut kommer väl alla vara tvungna att ändra så lika bra att göra det nu!

Ett litet smakprov på Timeline. De blåa banderollerna är bara en litet guide och kommer inte finnas där sen :)

Dagen

Började ju jobbet 17.00, innan dess packade jag för fullt inför flytten. Blir ju lite tråkigt här i bloggen när jag inte gör något liksom ;) Imorgon ska jag upp tidigt och spinna, sen vid 15.00 är det jobb. Och på söndag jobbar jag hela dagen. På måndag är det skolan hela dagen och på tisdag är det jobb hela dagen, vilket betyder att det kommer vara ytterst tråkigt här. Men sen blir det ju två härliga veckor i Sthlm, då ska jag försöka ta lite mer kort! God natt nu på er:)

Då var det slut...

Efter 7 fina år tillsammans så var det dags att ta farväl. Så mkt vi gjort och sett tillsammans men vi visste båda att den här dagen skulle komma. RIP mina converse.

Mina är de blå, när de var nästan helt nya. Nu när jag slängde dem var de helt gråa haha

16e december 2011

Idag har jag tagit lite sovmorgon, det är så roligt för varje gång man tar sovmorgon så vaknar man ändå tidigt och kan inte somna om. Händer det er också? Jag kunde iaf somna om efter att ha vridit på mig några gånger ;) Idag ska jag chilla fram till 17.00, då börjar jag jobba. Innan dess ska jag laga en liten matlåda också, så kanske kommer upp ett litet recept. Ha en fin dag!

Skisser

Här är de första skisserna på mitt hus (som del av ett bostadsområde). Blev ganska nöjd faktiskt, men är lite oroligt att det ska vara lite för stort. Är ju inte måttat eller i skala nu men om det blir små mått kan det ju bli konstigt med att öppna dörrar eller komma runt i köket. Men ja, så här långt har jag kommit nu och tänk på att jag inte är någon skissare, det här är ju bara en grovskiss sen ska ju allt in i datan, that's where the magic happens ;)


Panel bodycon mini skirt

Måste bara tipsa om de här kjolarna från Topshop, jag älskar dem! De sitter perfekt och är inte allt för korta (några av dem finns i längre modeller), passar till både fest och vardags :) Tjockt tyg som gör att de går att använda även på vintern och de ljusare färgerna blir inte genomskinliga. De kommer och går i lite olika färger, de här nedan är de som finns på hemsidan nu. Jag har en i svart och en i ljusrosa.

15e december 2011

Satt idag i skolan och gjorde klart det i CADen som jag inte gjort för att jag alltid går tidigare ;) Men nu är ju i princip helt klar med övningarna vi gjort, bara projektet kvar. Vi ska rita ett bostadsområde för småhus och sen även rita ett exempel på ett hus och planritning. Vi jobbar endast i 2D så kommer rita en bild för varje sida av huset och sedan en ovanför med planlösningen då. Och sen en bild ovanifrån på hela området. Tror det kommer bli kul, är ju egentligen det här jag vill göra, liksom rita själva husen. Men jag lägger ju sånt fokus på saker jag tycker är kul istället för att göra det läraren vill att man ska ha med i uppgiften ;)

När jag kom hem gjorde jag en stor sallad med sallad, tomat, gurka och majs så att det räcker i några dagar, sen precis innan jag ska äta lägger jag på fetaost, caesardressing och krutonger. Blir så slabbigt om allt ska i samtidigt och stå några dagar i kylskåpet. Snart ska jag iväg och spinna, blir tredje dagen i rad som jag tränar och har ett till pass inbokat på lördag förmiddag innan jobbet. Sen blir det ju som sagt inget förrän i januari när jag kommer hem från Sthlm. Ha det gött!!

15e december 2011

God morgon! Snart ska jag börja dra mig iväg till skolan, ska vara där hela förmiddagen och sen kommer jag hem en snabbis för att käka och sen dra iväg och träna. Senare ikväll ska jag på julmys med jobbet, vet inte riktigt vad som kommer att hända. Fast jag kan inte stanna så länge, det börjar vid 22.00 och min sista buss går 23.35, det tar 40 min att gå hem när det INTE är halt skulle väl ta en timme om jag skulle gå ikväll så nej, det skippar jag. Nu har jag visst lite bråttom!

Bottoms Up!

Ja, Nickelback... Inga favoriter alls men den här låten asså, grym tycker jag!! Finns ingen riktigt video så ni kan ju lyssna på den i bakgrunden bara :)



Julgran

Tog fel på tiden med en timme så jag var redo att lägga mig, skulle bara ställa alarmet sen kom jag på det haha ;) Stannar uppe ett tag till, ingen idé att lägga sig tidigare går inte snabbare att somna för det. Bjuder här på en bild från i lördags när jag var på julmyset, var riktigt mys med glögg, pepparkakor och "klä gran". De hade även gjort glögg-jelloshots, det var helt okej men det blir ju så obehagligt med den konsistensen och sen glöggsmaken... Kul hade jag iaf :D


Skjorta

Köpte den här skjortan idag på Gina Tricot. Den går ner till knäna, den har en slits på varje sida som jag inte riktigt tycker om men det gör nog inte så mkt. Blir säkert ett fint "svall" när man går med den :)
Skjorta 249:- Gina Tricot

14e december 2011

Kom hem för ett tag sen, blev en liten sväng på stan efter skolan. Köpte kuvert och frimärke för att posta lite papper till CSN, tyckte att det var konstigt att de inte skickade med ett sånt där kuvert med färdigt frimärke för de brukar de ju göra... Köpte även en julklapp och en transparent, lång skjorta. Visar den när jag kommer hem från träningen. Tog en powernap nyss så är fortfarande lite seg hehe, men det var skönt! Blir core ikväll, det verkar som att den bara går en dag i veckan. Hade passat bra med ett sånt pass även på måndagar typ, men jaja inte mkt att göra åt.

14e december 2011

Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Ligger alltid kvar i nån extra minut (läs 20 min) och sen blir det alltid så stressigt. Tänkte åka in till stan idag för lite shopping, ska se om jag hittar något till mig annars blir det julklappar till pappa och brorsan. Men först måste jag till skolan, segt...

Inspiration Topshop


13e december 2011

Blir några panikslagna inlägg idag, ska iväg till spinningen nu. Har fixat lite sallad så det räcker för två-tre dagar, diskat och kollat lite på film. Såg Fjorton Suger så det blir en liten nostalgitripp ;) Ska se klart resten av filmen efter tränningen. Filmen kom ut när jag var 14 (eller ja, 13 men skulle fylla 14) och kommer ihåg att jag såg den på bio. Satt längst fram på kanten, sämsta biouppevelsen någonsin. Men filmen är ju ganska bra faktiskt, även om skådespelarna är lite unga och oerfarna. Nu måste jag springa iväg!

Lucia

Det är bra att facebook finns så att om man glömmer en högtid kommer man ihåg det igen så fort man loggar in ;) Nu ska jag dra iväg till skolan och jobba på ett litet grupparbete. Det var ganska svårt men hoppas det går bättre idag. Senare idag blir det spinning :) Tankar om Kronjuvelerna: bra film men Björn Gustafsson har inte en bra skådespelarröst, tyvärr...

Kronjuvelerna

Någon som har sett den? Ville se den på bio förut när den gick men det blev aldrig av, men tänkte se den nu :) Har lite godis och saft (jag har ju slutat att dricka läsk hemma) som ska inmundigas i samband med filmen. Hoppas bara att den är bra nu!


Äta hund?


12e december 2011

Tjenare! Jag sitter hemma och klämmer i mig en sallad. Har suttit nu på förmiddagen och pluggat och haft panik. Ska göra ett test och måste ha 18/20 rätt för att få godkänt. Första gången jag gjorde det fick jag 4, andra gången 13 och nu är jag uppe i 17. Det värsta är ju att man inte vet vad man gör fel på men det känns iaf bättre nu när jag bara är 1 ifrån. Hinner inte testa nån mer gång nu, för snart ska jag till skolan. Ska bli en föreläsning om fotogrammetri. En av frågorna i testet handlar om det så ska se om det blir lite klarare :) En tråkig dag för bloggen men lovar att komma igen!

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Var inte alls mkt folk, inte överhuvudtaget! Så det blev en riktig flumdag. Allt från hårväxt (skägg, ben, i princip hela kroppen) och pungkulor till vad som egentligen händer när man poppar popcorn. Klippte även luggen på en kollega hehe. Nu ska jag sova, imorgon måste jag plugga lite på förmiddagen och sen på eftermiddagen är det plugg. Om jag hinner klart med uppgiften i tid blir det också lite yoga på kvällen, men risken finns att det bara blir massa plugg :( Sov så sött!

...

Jag mår typ sämre nu för varje minut, var rädd för det. Fattar inte hur jag ska klara 10 (+övertid) timmar idag!! Tur iaf att jag får sitta ner hela dagen, brukar ju stå upp i kassan men idag ska jag sitta i en liten kur och det ska bli så skönt :) Hoppas att ni har det roligare än mig idag, har plugg som måste göras sen när jag kommer hem och lite imorgon. Har lite ångest över det men det ska förhoppningsvis gå bra :) Eller jag vet inte...

11e december 2011

Igår var det ju tänkt att jag bara skulle vara med på glöggmyset (förfesten), men följde med ut också. Skulle inte heller dricka så mkt, men det gjorde jag ändå. Det är ju alltid lika tråkigt att vara bakis, men att vara det när man jobbar det är inte kul. Fast känner mig inte så himla bakis, kanske kommer senare men hoppas inte på det! Jag gick upp strax innan 9 och käkade frukost, nu ska jag snart koka lite nudlar och ta kycklingen till det. Tänker att det är lika bra att käka alla måltider och inte hoppa över någon, då kanske baksmällan inte blir värre änså här. Typ.


Glöggmys

Har blivit lite dåligt med uppdatering idag, ber om ursäkt för det! Åkte ju in till stan och handlade lite julklappar och sen när jag kom hem satt jag och pluggade. Har en uppgift som jag började med idag och den ska vara klar på måndag, jobbar ju hela dagen imorgon så blir lite tajt med tid... Nu ska jag iväg och möta upp en jobbarkompis, ska på "glöggmys" hos en av hans kompisar. Känner typ ingen så blir lite läskigt, men kul iaf får jag hoppas på!! :) Ha det kul ikväll!!

10e december 2011

God morgon! Igår kväll efter att jag kommit hem från jobbet bokade jag in ett spinningpass till nu på morgonen, det verkade ju som en bra idé. Första jag gjorde när jag vaknade var att avboka och somna om ;) Nu har jag ätit frukost och sitter och äter bilar, nyttigt! Ska dra in till stan snart för att köpa lite julklappar till familjen, kanske nåt till mig själv med. Om det blir nåt roligt visar jag upp det här sen :) Ha en bra dag!

Bleeh

Jag är bra på rubriker idag ;) Ska alldele strax till jobbet tänkte bara säga att jag inte kommer få nycklarna tidigare vilket suger... Men så kan det vara ibland, en vecka tidigare kan jag få flytta in så slipper jag göra det på nyårsdagen som är den riktiga inflyttningsdagen. Ha en bra dag nu alla ni, kommer nog däcka direkt i sängen sen när jag kommer hem ;)

9e december 2011

Snart måste jag gå till jobbet... Jobbar 7 timmar idag, 10 på söndag. Lär vara en del folk nu när det börjar bli kallt och ruggigt ute och alla vill vara inne i värmen. Hmmm, fast det går ju lite snabbare när det är mkt folk. Då har man alltid något att göra. För att förgylla min och alla andra som har en tråkdag bjuder jag på den här fräckisen :P

Gaaahhh...

Försöker som ni kanske vet att flytta in lite tidigare i min nya lägenhet, eller iaf få nycklarna så att jag kan spana in stället och lämna lite saker iaf. Ringer min förvaltare men hon är antingen på lunch, i sammanträde, upptaget eller så svarar hon inte. Har nog ringt minst 7 gånger, känns som att hon inte vill prata med mig ;) Stod och lagade mat i en timme typ, nu ska jag rota lite i mina skåp för att packa ner det jag inte kommer behöva de närmaste dagarna. Sen vid 1 ska jag ringa min förvaltare igen, för då ska hon vara tillbaka från lunchen och hon måste svara!!

9e december 2011

God morgon! Ville verkligen inte gå upp ur sängen idag men kom upp iaf, efter en timmes snoozande... Drömde massa konstigt, en del läskigt, en del sorgligt och lite roligt. Har börjat drömde jätte mkt, massor och väldigt utförligt varje natt, undra vad det kan bero på?

Idag ska jag jobba, men är ett tag kvar tills dess. Ska hinna göra lite matlådor innan, ska göra samma recept som tidigare i veckan fast istället för räkor tar jag kyckling. Det ska bli jätte gott!! Har ätit räkgrytan nu i tre dagar i streck och det är lika smaskigt varje gång ;) Ni borde testa den, ligger överst i min mat-kategori :)

I brist på inspiration


Pocket Full of Sunshine

Här är favoritklippet från Easy A :) Fastnar verkligen på huvudet!! (hjälper väl kanske inte att den spelas på coren också :P)


8e december 2011

Hej! Har inte riktigt hälsat idag. Hur är det med er? Jag var uppe tidigt idag för att gå till skolan, blev klar innan tolv så då åkte jag hemåt, hämtade ut paketet och handlade lite. Gjorde en god sallad till lunch (baby spenat, tomat, gurka, feta, parma, krutonger och caesar dressing) och kollade på Criminal Minds. Har städat på mitt rum och börjat pack lite smått inför flytten, nu sitter jag och äter morötter och försöker få tag på min förvaltare men hon vill inte svara :/ Eftersom jag aldrig sett den nya lägenheten irl, bara på bild, vill jag gärna ta en titt så snart som möjligt men vi får se när det bli. Kan väl hålla mig ett litet tag till. Ska på spinning snart, bytte till ett senare pass så att jag skulle ha lite mer tid hemma. Det passet är 20 min kortare, lite bättre så slipper jag ställa in.

Min vinst :)

Fick vinsten från adventtävlingen hos Anni Honey idag. Var ju ett kit från Nivea med lite produkter, har inte testat allt men det luktar gott iaf :) Testade iaf läppbalsamet och första intrycket är bra, inte lika torr som andra balsam med glitter och fin glans.
Från deras Angel Star serie: läppbalsam, body lotion, deo och shower cream.

Dagens Outfit

Är riktigt dålig på att ta oufit bilder, blir ju i spegel men det blir ju så dåligt med blixten och har jag inte den så blir det så mörk. Jaja, får väl bara öva in tekniken lite ;) Och sen så ber jag om ursäkt för min smutsiga spegel, haha!
Topp Topshop. Kofta Cubus. Jeans Topshop. Örhänge Gina Tricot.

Korn

Lite nytt från Korn, tyckte inte alls om låten när jag hörde den först men nu efter ungefär en månad måste jag säga att jag verkligen diggar den!!


Bokat!

Nu är tågbiljett till Sthlm över jul och nyår bokat :) Blir borta i två veckor totalt, ska bli skönt även om jag kommer behöva plugga och så när jag är där. Men kul att ha lite mer tid på sig att träffa folk, att träffa familj, pojkvän och vänner på bara en helg är inte alltid helt lätt. Man vill ju ha så mkt tid som möjligt med dem istället för att stressa, förhoppningsvis kommer det inte vara ett problem så länge till :) Spisen i köket är trasig också, jag flyttar ju snart så orkar verkligen inte bry mig. Får testa raw food istället, då ska det väl inte vara varmare än 40 grader så det passar perfekt ;) Ska ringa imorgon och fråga när jag kan få nycklarna till det nya stället, hade varit kul att börja flytta över mina grejor lite smått. Kanske sova där några nätter, i lugn och ro. Inte behöva stänga in sig på rummet, kunna kissa med öppen dörr, gå runt naken, ja sånt man inte kan göra när nån annan bor i samma lägenhet. Måste bara säga en sak om kärringen (kallar henne så nu), hon har en påse med ruttna saker i hallen, sånt som hon tagit från kylskåpet för det blivit dåligt. Men varför släger inte människan det??!! Det har stått där i mer än en vecka nu, äckligt faktiskt. "Jamen släng det du då!", nej jag tänker inte låta henne hålla på så. Hon får slänga sin egen skit på eget initiativ, där med basta. (punkt)

Easy A

Har ni sett den? Den är faktiskt riktigt bra tycker jag, en lite annorlunda high school film. Lite mörkare humor än vanliga filmer i den genren. Sen är ju Emma Stone super härlig! Även Penn Badgley (Gossip Girl) och Dan Byrd (Aliens in America) är med. På tal om Aliens in America, tycker verkligen om den serien. Den är inte så jätte känd så ni kanske inte hört talas om den, men ge den en chans :)


Core

Nu ska jag iväg på lite core träning, är faktiskt lite taggad ;) Ska belöna mig efteråt med lite chips och dipp, måste ju få nåt gott nån gång! Och för mig är två dagar utan godsaker riktigt bra jobbat, hehe. Gick ju på spinning igår och sen blir det spinning imorgon också. Ska försöka skärpa mig nu innan jul för sen är jag ju i SThlm i två veckor och då lär jag knappast träna nåt. Ut och rör på er! :)

Första snön


Weed is good 4 u! Wait, what?!


Klädhängare

Var på Åhléns en snabbis idag och köpte en liten klädhängare. Alltid när jag tar på mig något klädesplagg som legat i byrån så hänger jag upp det på en galge när jag tar av mig det. Vill ju inte blanda använda och oanvända kläder liksom. Då är den här hängaren jätte smart med 4 krokar i en, lär nog köpa en till men ska vänta tills jag flyttar :)
Den finns även i svart och vitt, jag köpte en vit.

7e december 2011

Skrev först november haha, fan va tiden går snabbt! Var i skolan en snabbis och pratade med min syv, ska ju förhoppningsvis flytta tillbaka till Sthlm till nästa höst men eftersom samhällsplanerarprogrammet på HiG och SU inte ser likadana ut är det ju lite man måste ta itu med. Men verkar ändå som att det ska gå bra. Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av 90210 och käka en sallad. Har fixat ihop baby spenat, gurka, tomat, fetaost och serrano skinka och sen lite olivolja, peppar och oregano på det! Är det bara jag som altid kryddar allt jag äter? Kryddar sallader, mackor, soppor mm., helst med peppar då hehe. Nu 90210 :)

Jul :)

Blev inte så mkt kort i Sthlm, tänker liksom inte på att ta kort. Är himla dålig på det, måste bli bättre!! Här är iaf två från Biblioteksgatan. Har de haft såna här dekorationer tidigare år också? Kan inte komma ihåg det...
Gubben min är med på bild



Inspiration Topshop

Den här ljusa mintfärgen är så otroligt fin och söt :)

Räkgryta

Har varit iväg och spinnat, när jag kom hem ställde jag mig och lagade lite mat. Ni ska få ett litet recept (har ju sagt tidigare att jag inte följer recept och improviserar så det har ju bara för er att göra det samma och använda mina recept som inspiration :) ), men det blir ingen bild. Såsen skar sig så det såg inte så bra ut, men det var otroligt gott!!

Räkgryta
  • 3 klyftor vitlök
  • Färsk ingefära
  • 3 piri piri (chilifrukt)
  • räkor (en liten burk med räkot i lake)
  • en burk kokosmjölk
  • buljongtärning (jag tog kyckling för jag tycker det är gott, men fisk eller grönsak passar bättre)
  • risnudlar (halvt paket)
  • lite pressad lime och lite peppar
Jag börjar med att värma upp kokosmjölken för sig (den kan bubbla lite men absolut inte koka) och lägger i en buljong tärning. Sedan river jag ingefära (ta så mkt eller lite du vill ha, jag tog bara lite grann) och vitlök, hackar och kärnar ur piri pirisarna och steker det i olja. Jag häller bort laken från räkorna och lägger i det med grönsakerna. Stek en kort stund så att räkorna inte blir så sega. Häll på kokosmjölken. Efter det kan du börja koka nudlarna, tar ju bara 3 min. Pressa i lite lime och peppra såsen. Klart! Så mkt som jag lagade räcker väl till 3 något mindre portioner, så som sagt känner du att ha i mer av något feel free att göra ändringar :)

Nyårs oufit

Igår när jag provade mina nya skor så bestämde jag mig för jag ska ha på mig på nyår. Hade först tänkt att ha de svart/glittriga shortsen jag köpte på H&M för typ 1 vecka sen. Men nu har jag bestämt mig för en kjol jag köpte på Gina Tricot, den är såå fin! Tyget faller riktigt vackert och liksom flyger efter en när man går. På nyår får ni se det på men här har jag lite bilder på varje plagg. Accessoarer vet jag inte om jag kommer ha, toppen är ju liksom helt guldig, känns som att det räcker så faktiskt. Vi får se :)


Topp Topshop. Kjol Gina Tricot. Skor Jeffrey Campbell.

Något är knas

Verkar som att nåt är lite knas med bloggen just nu, hade tänkt lägga upp bilder på min ny Jeffrey Campbell och min planerade nyårsoutfit. Det får väl bli imorgon istället. Finns väl inte så mkt annat jag kan göra här nu så jag säger god natt! Kramar

Jeffrey Campbell!

Här har ni mina nya Litas! När jag först tog på mig dom var jag lite besviken eller vad man ska kalla det. Men sen efter några timmar provade jag dem igen och nu älskar jag dem!! Så himla snygga, liiite för små men en storlek större skulle bara bli för stort.

5e december 2011

Nu har skorna kommit!! Hihi, ska gå ner till Ica och handla och hämta ut paketet :) Åhh, kan knappt vänta tills jag får testa de! Hoppas bara att de passar...

Inspiration Topshop

Det är ingen hemlighet att jag ÄLSKAR Topshop. Tror att det började när Kate Moss började designa några kollektioner och sen när jag flyttade till London blev det ju mer tillgängligt och billigare. Jag har även jobbat på Topshop ett tag, på den stora vid Oxford Circus. Men min kärlek till affären kunde inte hjälpa att det, ja... inte var världens bästa jobb. Stannade där i 4 månader. Efter det har jag blivit ännu mer besatt av Topshop, brukar beställa från hemsidan för det finns mer att välja mellan och det är billigare. Utbudet i Sverige jämfört med det på hemsidan är det stor skillnad på. Tycker ofta att de tar in det fula sakerna till affärerna. Så tips, beställa från hemsidan!! Om du har möjlighet gå in i en affär och prova kläder så du är säker på din storlek, så du slipper lämma tillbaka och krångla. Här kommer en ny favorit från Dress Up for Topshop:

150 pund. Syns lite otydligt men det vita tyget är lätt leopardmönstrat :)

Hemma igen

Sådär, nu är jag hemma igen. Vet inte riktigt vart jag ska börja, min roliga helg, min hemska hemresa eller min störda, ehh "tjej-som-jag-delar-lägenhet-med". Lite kort om allt kanske. Hade det jättemysigt i Sthlm, först var jag en dag hos familjen och sen resten av tiden hos pojkvännen. Hann med en fika med en kompis också. Blev inte mkt shopping, ett nagellack bara. Letade överallt efter OPIs Rainbow Connection men den var slut överallt. Ett nagellack liksom!! Blev ett svart och guldglittrigt istället.

Pga ett banfel på gröna linjen så var mitt tåg försenat. Hann precis med tåget till Gävle, satte mig anfådd efter en liten springmarsch på tåget 1 minut innan avgång.

Gaaaahh!!!! Störda, äckliga människa!! Flyttar snart så ska försöka att inte ägna resterande tid av att störa mig alltför mkt.

Vill ha min skor idag också! Än så länge är det fortfarande ganska tidigt, men har det inte kommit ett sms vid 3 är jag fan besviken...

Jag vann!!

Såg precis att jag vann en tävling hos Anni Honey :) Så himla kul!! Är fortfarande kvar i Sthlm så uppdaterar lite bättre imorgon. Då kan jag förhoppningsvis visa mina nya skor och så fort jag får vinsten så lägger jag upp den med! Ha det bra, kramar!

I huvudstaden

Nu är jag i Sthlm, åker nog hemåt igen måndag morgon. Just nu är jag hemma med familjen men imorgon åker jag till pojkvännen och bor där resten av tiden. Försökte få tag på ett par Jeffrey Campbell Lita Spikes tidigare idag men sajten typ krashade. Hade ett par 37or i min korg och sen när jag skulle checka ut stod de att de var slutsålda :( Fick bli ett par vanliga Litas, svarta. Ville ju ha såna också men hellre spikesen, men de kommer ju igen nån gång senare i december så ska försöka få tag på ett par då! Visar skorna jag köpte när jag kommer hem, förra gången jag beställde gick det skitfort. Kom efter bara två dagar, så hoppas på leverans på mån eller tors. Blev en lite update här iaf, ha det bra!! :)

1a december 2011

Ny dag, ny månad. Kom på varför jag försov mig i tisdags, min snoozefunktion hade stängt av sig. Den brukar ringa var tredje minut i typ 20 min men i tisdags och idag ringde den bara en gång. Idag var jag av nån anledning ganska vaken efter klockan ringt och sen när jag inte hörde den igen blev jag misstänksam. Jaja, nu får vi hoppas att den inte ändrar tillbaka sig. Sitter och äter frukost, drar snart till skolan. Kommer hem vid lunch och packar och sen drar jag iväg mot Sthlm. Hoppas det är varmare där än här...

RSS 2.0