28e mars 2012

God morgon!
Då var det tenta idag då... Ska dra iväg nu, men hade lite tid på mig att leka lite med PhotoBooth ;) Hör av mig senare idag när jag är hemma, sen bär det ju av till Sthlm!!!

27e mars 2012

Jahapp, ännu en pluggdag idag. Tentan imorgon kommer bestå av 10 frågor, 5 av de kommer från frågor som vi elever gjort själva till våra arbeten. Men vilka frågor som kommer (total har vi 27 instuderingsfrågor och det är 5 av de som kommer med på tentan) vet vi ju inte, så sitter och läser igenom 14 arbeten på runt 1000 ord styck. 14000 ord helt enkelt med lätt matematik. Har läst lite i övrig kurslitteratur men långt från allt, men fokuserar endast på elevarbetena nu sista dagen. Sen får det gå som det går. Vill ändå bara att tentan ska vara över snabbt så att jag får åka till Sthlm!!! Åhh, två månader sen sist. Långt ju...

Resor so far...

Alla gör ju såna där "här har jag varit"-listor så tänkte göra en själv. Så nu ska jag lista de länder (med städer) jag varit i minst en natt, men jag hoppar över svenska städer för det blir alldeles för mkt ;) Ställen inom (...) är ställen jag varit på i mindre än en dag men ändå tillräckligt för att jag har varit där, alltså inte flygplatser, mellanlandningar osv, utan när man verkligen sett lite mer av staden. Jaja, here we go!!

Danmark - Köpenhamn, Ishoj och andra ställen jag inte kommer ihåg.
England - London, Brighton, St Neots (Cambridge)
Frankrike - Menton (Cannes)
Grekland - Sifnos, Milos, Santorini
Italien - Rom (Ventimiglia)
Lettland - Riga
(Norge - Narvik)
Spanien - Mallorca
Tyskland - Berlin
USA - New York

Jag tror att jag fått med alla där. Har hunnit med en hel del med tanke på att första gången jag åkte utomlands med familjen var när jag var 15 år, blir ju så när man har en pappa som är flygrädd ;) Det jag skulle vilja till framtiden är att resa till Sydamerika eller Australien/New Zealand, och runt i Europa och främst Storbritannien lite mer. Asien lockar faktiskt inte alls, eller vanliga "turistfällor". Jag vill ha det fint och genuint, utan massor turister :) hehe

CANNES

Den 27/4 drar jag och två kompisar till Cannes!! Ska verkligen bli sjukt grymt kul att åka dit och bara ta det lugnt i några dagar. Vi ska bo på ett jättefint hotell med pool, åhh längtar :) Har varit där en gång tidigare men det var liksom bara en dagsutflykt så ska bli kul att ha lite mer tid i staden. Hoppas tiden går fort fram tills dess!!


Tenta

Gjorde den första av två tentor den här veckan. Jag blev godkänd iaf, men hade hoppats på att det skulle gå bättre. Det är fortfarande en del som läraren ska rätta så kan få lite till poäng men det kommer troligtvis inte räcka till ett högre betyg (skulle isf betyda att jag får full pott och det är jag ganska säker på att jag inte fick). Men huvudsaken är ju iaf att man klarar det, faktiskt. Ibland önskar jag att vi bara hade godkänd och underkänd så man slapp prestationångesten som A-F ger. Nu är det bara att plugga till nästa tenta, på onsdag är det. Ska ta det lite lugnt idag, men köra stenhårt imorgon. Den tentan däremot har jag inga höga förhoppningar på, bar jag klarar den så är jag nöjd ;)

Klockan assåå...

Hur kan jag missa att klockan ställts fram?? Trodde det typ var i april eller maj... Jaja, tacka vet jag mobilen och datorn som fixade det automatiskt! Satte klockan på halv åtta imorse, men vaknade ändå pigg fast jag "förlorat" en timme. Har varit lite förvirrad under dagen med min väggklocka, kollade på den och då var klockan inte ens två. Sen satte jag mig vid datorn och surfade runt och då var klockan helt plötsligt över 3, men ja det förklarar saken då ;)

Valborg??

Smider Valborgs-semesterplaner, hoppas verkligen att det blir av nu!!!


25e mars 2012

God morgon!
Gårdagen var ju inte alls speciellt händelserik, och den här dagen kommer nog inte heller bli det ;) Imorgon har jag den första av två tentor nästa vecka. Hoppas verkligen att det går bra!! Det är på den tentan imorgon jag verkligen vill få ett bra betyg, den andra vill jag helst bara klara sen om det bara blir ett E spelar mindre roll. Men på den andra kursen vill jag verkligen ha något bättre än ett C. Jag ska väl inte förvänta mig för mkt, men jag hade verkligen blivit glad då :) Sååå back to the books!

Vem är detta?

Hittade den här bilden på Dessies blogg, kan ni se vem det är? Herregud vad länge sedan...
Förvånar mig fortfarande att folk växer upp hehe

Shoppingen från Topshop

Ja då var den äntligen här!! Förutom de på bilderna köpte jag även ett slappt, grått linne. Superskönt och det finns i fler färger, så kanske blir ett till innan sommaren är här ;)

Skinnväst. 42 pund



Klänning med knut i ryggen och "cut out". 20 pund

23e mars 2012

Hej!
Har suttit ganska flitigt nu på förmiddagen och pluggat. Snart ska jag åka in till skolan för att lämna en bok och skriva ut lite papper, sen blir det ett skivstångspass. Och sen fortsätter pluggandet ikväll ;) Som sagt blir en tråkig vecka nu i tentatider, så ni får ha lite överseende :) Imorgon ska det iaf bli en runda på stan, är ute  efter ett par skor, får se om jag hittar de jag vill ha!

Spinning!!!

Nu ska jag iväg och spinna! Posten hade inte kommit när jag gick ut och handlade så hopas den har kommit nu, såg nämligen en "posten-moppe" på väg hem från affären. Då kan jag hämta ut min efterlängtade kläder på väg hem från träningen :) :) Har varit duktig och pluggat, inte lika mkt som jag kanske velat men iaf bättre än ingenting, ska fortsätta när jag kommer hem också. Bye for now

22a mars 2012

Tjena!
Har ätit frukost och kollat på Criminal Minds, så nu är det dags för lite plugg. Har en hel del att läsa igenom så vi får se hur det går. Ska även handla, men gör det efter att posten kommit. Vill att mina Topshop-grejer kommer idag, de skulle ju vara framme absolut senast imorgon så tycker nästan att de borde vara här idag ;) Så om jag får avin idag kan jag hämta ut paketet när jag handlar så slipper jag gå två gånger. Senare ska jag också iväg och träna, blir spinning :)

Dagens

Idag hade jag på mig jeansleggings från Dr Denim (super-dupersköna!!!), tshirt från Urban Outfitters, jacka och sjal från Topshop.


Wish me luck!

Ska snart till skolan för redovisning, hade inte tänkt gå för att jag inte riktigt mår på topp men när jag fick reda på att komplementteringsuppgiften är på 2000 ord (har redan skrivit ett arbete på 1000 ord, och kan ju inte skriva samma sak igen) så går jag dit ändå. Usch jobbigt, speciellt att stå inför 20 pers och prata när man inte mår bra. Jag tycker alltid att det är värre att göra redovisningar för folk i lite mindre utrymmen (typ ett klassrum då ;) ), känns så intimt och nära och alla kollar på den. Jag har pratat inför över 100 pers och det var faktiskt mkt lättare, det blir inte lika personligt och nära inpå... Men ja, önska mig lycka till!!

Slash

Ny singel från Slash! Ingen storfavorit sen tidigare, ska jag vara ärlig har jag knappt hört något eller så har jag gjort det men inte vetat om det ;) Men iaf den här låten är riktigt bra!! Men finns som vanligt ingen video, så bara ljudet på den här.

20e mars 2012

Tjena bloggen!
Inte mycket som händer idag, eller veckan framöver. Är endast tentaplugg som står på schemat, och lite träning såklart. Har varit iväg på ett spinningpass och nu är det dusch och sen plugg som gäller! Har en tenta på måndag och en tenta på onsdag, vill verkligen klara båda två så man slipper massa rester som jag haft nu från de två kurser som avslutades i januari. Den ena kursen är nu avslutad (fick D i betyg, inte mkt att hurra över men ändå bättre än ett E :P), och den andra håller omtentan på att rättas, så vi får se hur det går. Skönt när allt är över och jag åker till Sthlm och chillar där lite :) Blir ju två månader sen jag var där senast då, så lång tid har det inte gått sen jag flyttade hit till Gävle! Nu dusch, sen plugg!

Dagens

Dagens: Blus från Gina, jeans från Topshop


19e mars 2012

Är det någon som skojar med mig? För det här är fan INTE kul!! Seriöst? Det snöar, idag. Trodde att vintern var över men nej, nu ska det snöa i slutet av mars också... Vad händer med 10+ i veckan? Blööh, ingen lust att gå ut nu. Men ska väl ändå släpa mig till skolan snart, i min nya, fina, våriga blus från Gina, passande idag ;)

18e mars 2012

Hej!
Känner lite halvt borta idag. Är i stort behov av att sova men det får bli att lägga sig tidigt på måndag istället. Jag har ätit frukost och kollat på SNL, ska snart dra iväg till jobbet. Idag är det jag som stannar kvar tills sist och räknar ihop allt men förhoppningsvis kommer jag iväg samma tid som tidigare i helgen. Är helt okej att komma hem vid 22.40, så hinner man lägga sig innan 12 och komma upp strax efter 8. Nu blir det ett till avsnitt av SNL innan jag dra iväg, ha det bra!

God natt

Nu säger jag god natt här från mig i stugan. Blir ännu en dag på jobbet imorgon, jaaa... Kul. Äh, bara att bita ihop. På måndag ska jag till skolan och då ska jag ha på mig nåt av det jag köpte i fredags, får se vad jag tar på mig. Sen hoppas jag att mitt paket från Topshop kommer nu inom de närmsta dagarna. Fick ju mail i onsdags att de skickats från lagret så skulle kunna komma nu mån eller tis, hoppas!! Hihi :) God natt med er!

Fiskrapar

Får äckliga fiskrapar av mina ny Omega-3 tabletter, de som är högkoncentrerade. Lite äckligt, men får de bara precis efter jag tagit dem och jag gör ju bara det hemma så ingen annan som lider av det ;) Nu ska jag strax dra iväg till jobbet, hoppas ni får en fin dag :)

17e mars 2012

God morgon!
Jag fortsätter att vara uppe med tuppen ;) Har nog gått upp innan 9 varje dag den här veckan, och då är jag inte alls någon morgonmänniska. Har ju också tänkt att ta en morgonpromenad varje morgon men det ha ju inte hänt :P. Idag är det jobb som gäller, igår var det ganska lugnt så hoppas på det idag med. Har hallomi i matlådan, var väldigt länge sen jag åt det så ska bli riktigt gott! Ska börja jobba på att tömma skafferiet nu. Flytta ju ganska snart och känns onödigt att slänga mat så ska försöka tömma. Senast jag flyttade var det ju 50m bort så då var det ju lätt att få med maten men nu känns det lite jobbigare. Plus att jag ska börja handla med min tygpåse, har ju massa platspåsar från Ica, känns som att de aldrig tar slut och eftersom jag max kan handla två matkassar (orkar ju inte bära annars) så kan det nog funka med en tygkasse :) Haha, ja det där var då mina planer framöver, intressant! Nu back to breakfast!

God natt :)

Tänkte bara säga att inne på Gina finns det massa fina, våriga kläder i pastellfärger. Blusen och topparna jag köpte därifrån finns i andra färger. Såg även en kjol på en affisch men den fanns inte i butik, ska hålla utkik efter den! Annars kanske den finns kvar i Sthlm när jag åker dit, det blir om en och en halv vecka (låter som kort tid men när man ska ha två tentor innan dess vill man inte riktigt att det ska gå snabbt :P). Gina har blivit så mkt bättre på senare år, var så trashigt förut. Skulle bara tipsa om det, nu måste jag sova :) God natt med er!

Dagens shopping

Nu har jag tagit mig hem från jobbet. Ska ha på mig en gul "I <3 Laholm"-tröja hela helgen för Kvarteret Skatan har premiär, mode på hög nivå ;) Men det blev iaf lite shopping innan jobbet detta blidde det, lite våriga/somriga kläder:
Jeans-leggings Dr Denim. Carlings. 399:-


Toppar. Gina Tricot. 99:-/styck


Blus. Gina Tricot. 149:-


Topp (visar ryggen, med söta knappar). H&M. 99:-


Kjol. H&M. 199:-

16e mars 2012

Hej!
Nu kommer det bli en riktig tråkhelg så kommer inte uppdatera så mycket. Jobbar ikväll och sen heldagar lör och sön... Men ska idag ta en lite shoppingrunda innan jobbet :) Hittar jag något kommer det nog upp imorgon. Jag ska nog bara ta det lugnt resten av dagen, måste diska och fixa matlådor men det är väl det tror jag. Inte mkt roligt som händer här så ska bespara er ;)

Blogresponse

Just det, har ju aktiverat ett konto hos blogreponse. Där kan ni ställa frågor om det skulle vara något ni undrar över. Finns än snabblänk vid bloglovin'-ikonen där till höger :)

15e mars 2012

Oj, vad smutsig bilden nedan blev ;) Såg ju som sagt inget så märkte inte det, men man såg ju min outfit ganska bra ändå. Jag ska snart iväg till träningen nu, en och en halv timme idag, skivstång och spinning. Ska bli kul :) Imorse var jag gansak borta precis när jag vaknat, först försökte jag spola på toaletten genom att släcka/tända lampan. Försökte tre gången innan jag fattade vad det var för fel. Sen tänkte jag också äta min yogurth och müsli med kniv och gaffel, hur lyckat hade inte det varit? Efter träningen ska jag iaf bara ta det lugnt, inget plugg iaf. Gör nog till dipp med nachochips och kollar ett avsnitt av SNL :)

Dagens

Är så soligt ute så ser knappt hur bilden ser ut ;). Om den suger så lägger jag upp en ny senare. Har på mig ett långt linne med dödskalle och skinnjacka från , kofta från Primark och kängor från Doc Martens.


15e mars 2012

Jahapp, mitt oufit inlägg från igår lyckades jag inte ladda upp förrän idag, suck... Iblnd funkar blogg.se-appen perfekt, andra dagar not so much. Har suttit och pluggat lite nu på förmiddagen (förutom ett avsnitt Criminal Minds ;) ), ska plugga lite till, käka och sen dra till skolan. Ikväll blir det skivstångs-spinning! Första gången så det ska bli kul :) Vi hörs senare!

Dagens

Just det, tog ju lite outfit bilder innan jag drog till skolan. Har mina nya favvobyxor, stickat från Vero Moda och boots från Acne. Halsbandet är från Glitter och ringarna från H&M.


14e mars 2012

Det värsta med Topshops hemsida är att varje gång man beställer något, så dyker det upp fler snygga saker man vill ha dagen efter ;) Får bli nån annan gång istället... Mina grejer är iaf på väg, både från Topshop och från Lyko. Kan verkligen rekommendera Topshop för att det går så fort, beställde ju igår och idag har de skickat iväg det från lagret. Sen kan det ju ta ett tag för paketet att komma till Sverige men det går också ganska fort :)

I skolarbetet så bestämde vi att vi skulle skriva våra rapporter var för sig. Det var väldigt skönt för nu har jag då redan börjat skriva. Ska fortsätta lite ikväll och sen imorgon bitti och hoppas då vara klar med själv huvudstycket. Satsar på att vara så gott som klar imorgon kväll, då kan jag bara läsa igenom, kolla stavfel, meningsbyggnad mm och börjar på presentationen. På fredag klämmer jag in ett litet shoppingpass också innan jobbet. Express-shopping!!

Blöööh

Usch, är inte alls taggad för idag... Först känns det jätte onödigt att gå dit för en kvart och sen vet jag inte ritkigt vad vi ska prata om. "Eh, vi har inte hittat något att skriva om..." "Okej..." Typ så kommer det bli. Jaja, kanske får ut något av det iaf. Vill helst bara stanna hemma och laga amerikanska pannkakor, blev assugen på det helt plötsligt! Har mat för resten av den här veckan så lagar nog det nån gång nästa vecka, men bacon mmm...

14e mars 2012

Hej bloggen!
Idag tog jag mig upp ganska tidigt, ska försöka fortsätta att gå upp varje dag innan 9 (helst vid 8) så att man får lite rutiner iaf. Kollade på senaste 90210 och har nu suttit och pluggat lite grann. Det går ju inte direkt framåt om man säger så... Ska på handledningsmöte idag med läraren och har inte kommit någonstans och min gruppmedlem är sjuk så då blir allt lite extra svårt, suck. Men jag har bestämt mig för att inte satsa 100% på den här kursen, rcker att jag blir godkänd. Däremot vill jag få ett bra betyg i den andra kursen jag läser, där har det gått bra hittills så skriver jag bra på tentan så skulle det vara jättekul! Hade varit trevligt med ett B, självklart hade ett A varit roligare men känns lite långt bort just nu. Okej, svammel... Ska till skolan vid 2, träning 17.30. Kanske tar ett besök till H&M eller Make-up store innan. Har glömt föra över pengar så har bara råd att gå till en affär hahah. Hoppas ni får en bra dag!

Skinnväst

Här är skinnvästen från Topshop jag beställde hem idag! Har sedan innan en skinnjacka därifrån i liknande modell så förhoppningsvis passar den :) 42 pund kostar den, inte alls så speciellt farligt. Jackan har jag använt i ur och skur i två år, så kan nästan garantera att västen kommer hålla minst lika länge (inte för att jackan är sönder, använder den fortfarande!). Längtar tills den dimper ned i brevlådan :)

13e mars 2012

Hej!
Ska snart spring iväg till spinningen så att jag får dagens träning överstökat :P Beställde lite kläder från Topshop.com imorse, senast den 23e mars skulle de vara här, längtar! Var bl.a en skinnväst som jag är lite orolig över passformen på men sitter den bra kommer det vara fantastiskt!! Har lite annan internetshopping att göra (tågbiljett och shampoo) men det får bli senare idag. Ska plugga också idag, på riktigt! Alltid när jag pluggar "på riktigt" sätter jag mig i köket och pluggar med en kopp kaffe i handen. Blir typ 3 koppar för 1 timmes plugg hehe. Men nu var det då dags för spinning, vi hörs senare idag!

"You can do anything!"

Första jag tänkte på när Dennis M sa att han skulle bli författare var ett klipp från SNL :P


Bästa är ju "I tried and therefore no one should criticize me" haha

Hårkontroll

Jag har tagit Hårkontroll-tabletterna nu i nästan två månader och tänkte bara ge er en liten update på hur det går :) Först och främst så tänkte jag säga att Hårkontroll förbättrar håret innifrån och det är alltså det nya håret som påverkas. Hår är döda hudceller och kan inte repareras när de väl är skadade, så därför tar det tid att se resultat på håret. Men det jag märkt är att det känns som att håret växer lite snabbare, min utväxt börjar synas mycket tydligare. Och eftersom mitt hår i vanliga fall typ har stannat i växten så är det ju riktigt kul. Jag börjar också få lite "baby-hår", inte lika kul men ändå ett tecken på att håret växer. Ska ge det minst 6 månader för håret innan jag lägger av med det (men som det känns nu kommer det inte hända). Det jag märkt på mina naglar är inte att de nödvändigtvis blivit starkare men att de "står ut" mer. Vet inte hur jag ska förklara men i vanliga fall brukar mina naglar böja sig väldigt mycket efter fingrets form och då böja sig neråt. Men nu kan jag se att de håller sig uppe och inte böjs ned lika mycket.

Jag tror att alla får lite olika resultat när man provar hårkontroll men jag kan absolut rekommendera det! Men ha då i åtanke att se slutgiltiga resultat kan ta tid, månader, år.

image description

Toppar

Har köpt de här bh-topparna på Gina, runt 70 kr styck. Väldigt sköna och finns även i lite mer färgglada färger :). Jag älskar Ginas bh-toppar (har du ett bättre ord så välkommen ;) ) och det här är min tredje modell som jag äger. Rekommenderas verkligen!


12e mars 2012

Tråkigt att Hanna lämnade igår och att grisarna fick vara kvar, utan något straff... Jaja, idag är det omtenta i kartografi för min del. Är väl jag och lite mer än hälften av klassen som ska dit idag. Bara ett bevis på hur svår den var när hälften av klassen fick underkänt och de som blev godkända fick typ E och bara några poäng över gränsen. Jag har väl inte direkt pluggat järnet nu så vi får se hur det går. Känner mig ganska omotiverad till allt plugg över huvudtaget just nu. Men så länge jag blir godkänd så är jag nöjd, så har jag sakerna ur vägen iaf! Så ja, omtenta och spinning står på schemat idag. Nu tror jag det blir lite Desperate Housewives ;)

Big Brother

Har följt Big Brother nu sen det började (den här säsongen, har knappt sett något alls från tidigare säsonger) och visst kan man störa sig otroligt mycker på Hanna W, men folk vet ju att det är en fasad. Folk säger att hon är så himla osäker på sig själv och ja, det kanske hon är men om de nu vet att hon är osäker varför ska de då hålla på och trycka ner henne hela jävla tiden?! Sipan och Marcel är ju de hemskaste personerna någonsin! Så otroligt vidriga människor, det är fan inte kul att ens se dem. Ju taskigare de är mot Hanna desto mer tycker man om henne och känner för henne. Det är inte okej med sättet de beter sig på. Vill se vad det är för twist ikväll, funderar på att koppla in min tv (som ligger i en platspåse på min garderob :P) för att se hur det ska gå. Hoppas att nån av dem åker ut ikväll!! Vad tycker ni? Har ni sett något från årets Big Brother?

Efterrätt :)

Här är efterrätten vi åt, både i fredags och igår. Det är vanlig pajdeg i botten och sen vaniljkesella över. Jordgubbarna skar jag i bitar och pressade limejuice över och lät det stå ett tag innan jag la på det. Men vill man inte ha nån limejuice är det ju bara att slänga ihop allt på en gång :)


11e mars 2012

Hej!
Har haft en jättemysig helg nu när pojkvännen var och hälsade på, så ni kanske kan förstå att jag inte uppdaterat så mycket ;) Vi har brunchat, kollat på Mello och jag har fått laga god mat till någon annan än mig själv! Har varit lite dåligt på att laga mat på sistone och ibland är det faktiskt mycket roligare att laga mat till någon annan. Då anstränger man sig lite extra. I fredags lagade jag kycklingfilér fyllda med mozzarella och basilika, inlindade i parmaskinka. Till det blev det klyftpotatis och tzatziki. Men nu måste jag plugga, har omtenta imorgon och är väl inte förberedd till 100%. Har läst om kursboken en gång till och nu ska jag gå igenom alla föreläsningar. Tror att det är det jag kommer göra ikväll och imorgon förmiddag, hinner förhoppningsvis gå igenom dem två-tre gånger. Kommer upp lite bilder senare ikväll :)

Efter fest

Ja så här såg det då ut hemma hos mig i söndags efter min och Johannas utekväll ;)


8e mars 2012

Hej!
Lyckades få tag på en plats till skivstång nu till lunch. Sen bokade jag in ett spinning start senare idag. Struntade i träningen igår så känner att jag måste kompensera. Och skivstång och spinning är ju två helt olika saker så hoppas att min kropp inte lägger av efter dubbla pass på en dag ;) Annars blir det en lugn dag, ska plugga en del. Har omtenta på måndag, men pojkvännen är ju här över helgen så idag är sista dagen jag kan plugga (och söndag kväll men orka...). Är ju hemma hela dagen så blir nog något tråkigt inlägg lite senare idag ;) Ciao ciao!

7e mars 2012

God morgon!
Nu sitter jag hemma i sängen och käkar frukost. Blandade lite fil och kvarg (smakar som fil fast lite fastare), la i några hallon och sen lite müsli på det. Det blev gott, lite speciellare än vanligt. Tråkigt bara att det blir samma till lunch :P Fast då har jag ingen fil utan bara kesellan. Det är lätt-kesellan så den innehåller inte många kalorier och mycket proteiner. Vet inte hur länge jag blir kvar i skolan idag, vi ska börja på nästa grupparbete suck... Kan vara kul med grupparbeten ibland men jag trivs bäst att jobba själv. Då får man bestämma allt själv, och får betyg för det man själv gjort, inte för det någon annan gjort eller någon annan får betyg för det man själv gjort. Tror ni fattar ;). Måste även handla idag och sen blir det spinning!

6e mars 2012

Hejsan!
Idag har jag tagit det lugnt och uppdaterat mig på lite serier. Har även pluggat, ganska mycket för att vara jag hehe. Snart ska jag iväg på ett skivstångspass. Har inte tränat sen i torsdags men det ska nog gå bra. Kan gå så lång tid mellan träning ibland, det är ju svårt att kombinera med jobb och så, men också nu när jag fick besök från Sthlm. Så kommer det bli nu i helgen också, träning tre dagar i sträck och sen uppehåll i fem dagar. Men jag antar att det är bättre än inget, fast hade varit lite skönt att få lite rutin på det hela liksom. Är svårt när jag varken jobbar eller går i skolan på regelbudna tider. Man får ta det vecka för vecka och då kan det lätt bli "hackigt". Imorgon blir det iaf skola och sen spinning, måste försöka klämma in ett besök i mataffären också. Har ju för fan ingen mat hemma!!

Jobb

Tråk på jobb :P


5e mars 2012

God morgon!
Vi ska börja att göra oss iordning här och sedan dra ner till stan. Har skola i eftermiddag och sedan jobb ikväll, men imorgon är jag ledig. Har bokat i ett spinningpass, sen kommer jag behöva plugga resten av dagen. Har omtenta om en vecka och sen kommer ju killen hit i helgen, så jag måste verkligen ta mig i kragen och plugga ordentligt nu i veckan! Får se hur det går med det. Har iaf inte mycket lektioner så kommer ju ha tid iaf :) Vi hörs nog imorgon!

Kvällsmys

Vi har myst lite med te och kesellaefterrätt :). Har hittat en ny fotoapp (be funky), därav alla konstiga bilder :P


Drinks

Har gjort lite drinkar här hemma och ska snart börja med maten. Drinkar med bacardi, pytte lite hallonsaft, sprite, hallon och hjärtisbitar :)


Brunch!

Efterrätten var det enda jag hann ta kort på innan jag glufsade i mig det ;). Asgod brunch iaf, på Clarion hotell här i Gävle :)


Gårdagens

Min mobil dog i början av middagen igår. Men hann knäppa några bilder från middagen iaf. Till förrätt blev det nachos och dipp och scampi och vitlöksbröd. Sen blev det kyckling fajitas! Till det drack vi margerita gonzales. Efter middagen gick vi till heartbreak men gick hem tidigt, nu är det dags för brunch :)


2a mars 2012

God morgon!
Har tvättstuga nu på morgonen. Har egentligen inte så mkt tvätt (har bott här i två månader och det här är tredje gången jag tvättar!) men känns bra att få det gjort iaf. Sen blir det handla och städa innan Johanna kommer hit. Vi ska äta middag ute ikväll så blir kanske något blogginlägg då. Annars kommer det väl inte hända så mkt ;) Ska testa min nya Body scrub idag och det där serumet för hårt. Man ska ha i det fuktigt hår men jag hade i det igår kväll, tyckte det funkade lika bra faktiskt. Den luktade gott också :) Nu ska jag käka upp frukosten och sen springa ner! Ha det fint!

Body Shop

Har shoppat loss på Body Shop idag. Var sista dagen på deras medlemsdagar så passade på att köpa lite roliga saker :)

Spa Wisdom Japan shower gel och mist - gåva. Grapeseed Glossing Serum 159:-.
Chocomania hjärttvålar 60:-. Vitamin E nattkräm 175:-. Chocomania Body Scrub 195:-

1a mars 2011

Och vips så var det ny månad! Gårdagen var ganska tråkig ur ett bloggperspektiv, var i skolan till 5, åkte hem och åt mat, åkte iväg på skivstångspass, hem igen och la mig :P Idag blir inte mkt bättre. Är ledig på förmiddagen, sen ikväll ska jag jobba. Måste plugga, diska, städa lite och sen ska jag också hinna förbi Body Shop innan jobbet. De har medlemsdagar nu så det vill man ju utnyttja ;) Ska köpa ett nattkräm iaf, utöver det får jag se. Mamma ville ha såna dag chokladtvålar så ska se om det finns några kvar. Fanns tydligen inte där hon kollat i Sthlm. Jahapp, ha en superfin dag!

RSS 2.0