30e november 2011

Ser nu verkligen att jag behöver färga mitt hår. Har skymtat utväxten lite grann men nu helt plötsligt blev den jätte tydlig. Har inte färgat håret sen slutet av juli, alltså fyra månader sen. Men verkar som att min naturliga hårfärg är väldigt nära den jag har nu, så jag är typ brunett. Känns konstigt, tänker fortfarande på mig själv som blondin och kommer någ alltid göra det. Ska färga tillbaka till blont nån gång till våren, känns somrigare att ha blont hår på sommaren och då gör det inget om det blir solblekt :) Men nästa vecka färgar jag håret i typ den färgen jag har nu, något ljusare bara. Köpte hårfärg när jag var i London så har det hemma redan. Är så mkt billigare där så passade på ;) Jag ska upp tidigt imorgon, CAD är det som står på schemat. Sen vid 2 tar jag tåget mot Sthlm!! Bloggen kommer nog vara lite seg när jag är borta, men ska försöka klämma in nåt inlägg. God natt på er!

Nails

Målade naglarna lite innan jag gick iväg och tränade. Det understa nagellacket är från 17 i färgen Wicked. Över det har jag tagit ett lack från O.P.I i färgen Divine Shine (de små prickarna är silvrig i verkligheten, de ser mkt mer grå/blå på bilden). Ville egentligen ha den i färgen rainbow eller vad den heter, den med massa olika färger balndade men den här funkar bra den med :) Tänkte förövrigt tipsa just om 17 makeup. När jag bodde i England köpte jag alltid deras nagellack, läppstift mm. Och de är så himla bra!! Älskar deras produkter! Billigt och bra helt enkelt. Vet inte vart/om man kan köpa det i Sverige men det går säkert att beställa från nåt ställe :)

Inspiration Topshop

Allt är från Topshop.com och det är endast Topshops egna märke (inga consession brands)

30e november 2011

Hej! Skulle vilja säga god morgon, men antar att det är för sent för det ;) Idag är jag ledig och ska göra ingenting, typ. Ska träna ikväll, bytte ut corepasset mot spinning som går lite senare så att jag har lite längre tid på mig att slöa. Men precis efter kom jag på att går jag lite tidigare kan jag ju slöa ikväll istället, så bytte tillbaka haha. Så det blir core ändå ;) Ska nog gå ner till Ica och köpa lite chips eller nåt, kanske nån mat till kvällen. Fast jag skka ju åka iväg några dagar nu så kan inte köpa nåt som går ut snabbt. Får se vad det blir...

Submarine

Såg precis en jättefin film, Submarine heter den. En engelsk film om en kille som vill rädda sina föräldrars äktenskap och samtidigt vinna sin drömtjej. Richard Ayoade (IT-Crowd) har gjort filmen och Alex Turner (Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets) har skrivit några fina låtar till. Jag rekommenderar den verkligen!!


It's official!!

Nu är det helt officiellt, jag får min egna lägenhet den 1 januari!! Ja en studentlägenhet men what evah, egen lägenhet det du! Jag har aldrig bott helt själv, helt själv i en lägenhet. Har bott hemifrån ett tag men jag har alltid bott med någon annan, frivilligt eller ofrivilligt. När jag först flyttade till London delade jag rum med 2 pers jag inte ens kände. Senare flyttade jag ihop med två kompisar och delade rum med dem. I 1,5 månader bodde jag själv i ett rum men det var ju fortfarande andra som bodde i lägenheten. Sen flyttade jag ihop med kompisar igen. När jag kom tillbaka till Sverige flyttade jag hem igen men var för det mesta hemma hos min kille (fast då, killen jag träffade). Och nu bor jag med en tjej som är något störd i huvudet, men jag har eget rum iaf ;) Men seriöst, har nog beklagat mig över mental patienten i rummet bredvid men jag tror att hon har en kruv lös. Hon pratar ALLTID med någon, jag hör ingen som svarar så det är ju ingen på rummet med henne. Hon kan ju prata i telefon, men hela tiden? Jag kan höra henne stå och skratta i köket. Bara skratta, inte prata. Då kan det ju inte vara på telefonen?

Är den nån mer som har haft liknande boende situationer? Då menar jag inte bara en störd rumskompis ;)

Dagens Outfit

Satt i två timmar och väntade på att få feedback på mitt arbete, sen helt plötsligt var lektionen slut. Satt kvar i skolan helt i onödan, när jag kunde varit hemma och kollat på Gossip Girl!! Var ganska irriterad på väg hem men efter lite julmust mår jag bättre ;) Dagens outfit, här har ni den:


Haha, ser ni hur stökigt det är på mitt rum??!! Tröja H&M. Jeans Topshop. Ring Primark.



Lite bättre bild på ringen, den är som sagt från Primark.

I shot a turkey!


29e november 2011

Nu är jag uppe i tid iaf! Imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut, åhh vad jag längtar! Sitter och äter frukost nu, naturell yogurth med kanel, gojibär, tranbär, solrosfrön, cashewnötter och lite, ehhh, "crunch"? Vet inte vad man ska kalla det, i England säger man clusters fast då är varje cluster lite större än vad mina är just nu. Jaja, frukost är det jag äter. Drar snart iväg till skolan, har ingen aning om vad vi ska göra idag, ganska dålig information i den här kursen... Ha det gött så hörs vi igen när jag kommer hem!

Glögg och dumle

Sitter nu och myser med en kopp glögg och några dumle gingerbread. Kanske inte det bästa efter träning men yoga är ju inte direkt ansträngande, inte på den basnivån jag kör iaf. Ska gå och lägga mig snart, upp tidigt imorgon igen. Om jag kommer upp i tid och orkar anstränga mig att klä på mig så kommer det nog upp en dagens outfit när jag kommer hem. Funtar på min nya stickade tröja :) Godnatt alla ni!!

Bloglovin'

Follow my blog with Bloglovin

Go on, prove me wrong

Det första man tänker är "vem testar ens det?". Två sekunder senare "Mmm......"

Matfail

Lagade middag (ganska tidigt eftersom att jag ska träna), stekte kyckling och tänkte blanda i zucchini, lök och champinjonröran från igår och sen hälla på nån skvätt grädde. Tänkte mest på att det skulle gå snabbt och inte riktigt på vad jag lagade. Sen när jag lagt upp maten kom jag på att jag glömt laga nånting till, ingen pasta, ingen bulgur. Gick bra ändå men hade ju varit gott med nåt mer till. Vi kan kalla det ett medvetet val att skippa kolhydraterna ;)

28e november 2011

Hej! Imorse försov jag mig, rejält. Men lyckades ändå hinna i tid till skolan. Det var endast tur, bussen jag tog kom fram tidigt och då hann jag ta en tidigare buss än den jag tänkt ta. Om ni fattar :P. Var i skolan till typ 1 och sen drog jag hem, kollade på Dexter och nu har jag pluggat lite till. Nu ska jag kolla på Misfits, sen käka och efter det drar jag iväg på lite yoga :) Ska ha på mig mina nya träningskläder och allt hihi

Julmys

Några ljus har jag inte tänt men jag kan väl ha det mysigt för det! Glad advent eller vad fan man säger :)

Dumle gingerbread, var sjukt goda!! Smakade som de vanliga fast lite "roligare" typ. Testa!!

Porn Star Dancing

Asså, jag älskar verkligen den här låten!! Fast videon bevisar ju bara att det inte bara är inom RnB som det görs osmakliga musikvideor. Men det kan inte hjälpas, låten är ju riktigt bra och som titeln antyder, bra att dansa till :P



Shoppat

Åkte ju in till stan istället för att jobba. Det var mkt folk ute på gatan idag men inga i affärerna, jag funderade gott och länge på hur det kom sig. Det är ju ändå löningshelg, folk borde ju shoppa! Men sen kom jag på, första advent och bockinvigning. Eller jag antar att det var det ;) Gävle är ju väldigt känt för sin julbock och varje år så försöker någon att bränna ner det, får se om någon lyckas i år. Går kanske förbi där i veckan och kollar what the fuzz is about! Men ja, shoppat:
Stickat H&M 199:-


Shorts H&M 199:- (de är glittriga men inte riktigt lika mkt som på bilden)


Topp Vero Moda 159:-

Köpte även ett linne i samma färg som den stickade tröjan så man kan ha den under för tröjan var ganska glesstickad och även ett par träningsbyxor på H&M. Nån som har erfarenhet av H&Ms träningskläder? Är de lika bra som typ Nike eller andra sportmärken?

Dagens Outfit

Kofta Cubus. Linne H&M. Leggings Topshop.

27e november 2011

Yeey! De ringde nyss från jobbet och sa att det var så lugnt att om jag inte vill så behöver jag inte jobba idag :D Känns lite onödigt att bara jobba 5 timmar när jag har lite saker som behövs göras, som handla, diska och SHOPPA!! Ska göra mig iordning och sen dra in till stan för att se vad jag hittar :) Känns mkt mer motiverande att gå ut i ruskvädret nu än vad det gör när man ska gå till jobbet :P

Lax. with friends.

Hej och god morgon!! Eller god dag kanske? Har bara chillat nu hela morgonen, kollat på American Horror Story och lagat lunch. Tänkte berätta lite vad jag lagade:

Stekte lax, låg värme så att den inte blir torr. Koka bulgur. Stek champinjoner, zucchini och lök. Hacka körsbärstomater och fetaost. Mosa avokado och blanda i gräddfil. Jag kryddade med salt, peppar och några droppar citron på laxen. Peppar och olja på grönsakerna. Peppar och paprikapulver i avokadoröran. Ett kortfattat recept utan några speciella mått. Ta mer av det du tycker om och använd ögat för att uppskatta hur mkt du ska ha av vad per person, det brukar bli bäst så :)


Karta

Jag har ju glömt att visa min fina (haha, läs oroligt fula) karta.
Det här har gjort i ett avancerat dataprogram, skulle lika gärna kunna vara i paint.

Breaking Down

Jag tror inte att ni fattar hur många det är som vill se Breaking Down. Jag vet inte om folk tror att det är så den heter eller om de bara inte kan uttala "dawn". Idag var det även nån som ville se en film i 3G ;)

Nu är jag iaf hemma efter en slitig dag på jobbet. Börjar 15 imorgon så får lite sovmorgon iaf. Tränar inte imorgon, måste få sova lite. Har skolan måndag, tisdag och torsdag nästa vecka, så känner att jag måste få ta det lite lugnt. På torsdagkväll åker jag till Sthlm också, det ska bli kul. Sen jag flyttade hit till Gävle har det blivit att jag åkt till Sthlm minst en gång i månaden och det känns ganska bra :)

Usch vad jag luktar illa känner jag nu, ska gå och duscha! God natt allesammans, ha det bra!

26e november 2011

Hej bloggen! Nu är jag vaken och har precis käkat frukost. Blir som sagt jobb idag igen. Bloggen kommer få lida lite nu när jag jobbar så mkt i helgen. Brukar typ jobba 5 pass i månaden, den här veckan har jag jobbat 4 (!). Vilket inte är så mkt egentligen men med tanke på heltidsstudier också så är det ganska bra ;) Ska kolla och se om jag kan klämma in ett träningspass imorgon, annars har jag bara tränat en gång den här veckan. Inte bra ju. Men jag har börjat ta omega-3 piller så det får kompensera :P. Ha det bra idag och gör livet lätt för mig, gå inte på bio!!

Dagens shopping

Så nu är jag hemma från jobbet. Ganska slut. Sa att jag även kunde jobba lördag och söndag den här helgen, så inget ledigt alls som jag tänkt. Blir ingen träning (kanske kan klämma in ett pass) och ingen shopping... Men shoppade lite idag iaf. Förutom det på bilderna blev det även ett par örhängen, en spets topp/bh och t-shirt från Gina Tricot.
Kjol 249:- Gina Tricot


Rengöringsscrub Formula 10.0.6 99:- Kicks


Nagellack O.P.I 120:- (?) Kicks

25e november 2011

Hej hej! Har varit en stressig dag, började 8.15 och innan dess skulle jag hinna skriva ut lite papper. Jobbade på bra i skolan och blev klar vid 11.30 och drog hem för att äta. Trodde typ att jag skulle vara klar vid 2 och behöva åka direkt till jobbet, så det är skönt att jag hann mellanlanda lite hemma först :) Nu ska jag snart dra in till stan innan jag börjar jobbet, har ju fått lön så ska shoppa lite grann. Har spanat in lite på Gina Tricot som jag vill ha, har en bonuscheck där också :) Om jag hinner blir det en sväng förbi Kicks och H&M, vi får se. Det här blir allt för mig idag, kommer nog hem nån gång efter 11... Visar imorgon om jag köper nåt idag! Ha det bra allesammans!

American Horror Story

Herre min skapare!! Så himla läskig serie, seriöst. Jag älskar skräckfilmer men börjar bli lite avtrubbad, men den här är inte nådig. Den är sjukt bra och spännande också, rekommenderas!! Är du känslig, kolla med nån som du kan hålla i handen ;)


The Walking Dead

Ni som ser the Walking Dead fattar ;)

Dagens Outfit

Jeans, tröja och linne från Topshop (haha, fan va mina ben ser korta ut, ser inte ut så i verkligheten ;) )

Kyckling i tortillabröd med tomat-och avokadosallad

Lagade lite mat till lunch så tänkte dela med mig av det. Jag är inte så jätte mkt för recept, jag brukar mest improvisera (dock inte lika mkt när jag bakar). Jag lagade kyckling i tortillabröd med tomat och avokado, haha det får vara namnet på den här spännande rätten.

Recept (för 3-4 pers)
  • en kyckling filé
  • en halv zucchini/squash
  • en halv lök
  • en paprika
  • kryddblandning (1 msk spiskummin, 1 msk parikapulver, 2 tsk cayennepeppar, salt och peppar)
  • en avokado
  • sex körsbärstomater (eller två vanliga)
  • tortillabröd
  • riven ost
  • vatten, olivolja och peppar
Börja med att skära kyckling i små bitar, lägg i en het stekpanna. Olja eller smör efter behöv/smak.
Medans du steker kycklingen, hacka zucchinin och löken. Ju mindre bitar desto bättre, för att det ska bli lättare att rulla tortillabröden.
När kycklingen är genomstekt ("vit", inte gyllenbrun eller bränd osv.) tillsätt det mesta av kryddblandningen. Häll på lite olja så blir det lättare att blanda runt.
Tillsätt zucchini, lök, resten av kryddblandningen och några matskedar (3-5) vatten. Låt puttra lite.
Hacka paprikan, även här gäller små bitar. Blanda i, i kyckling"röran" Jag tycker om att ha i paprikan precis i slutet så att den fortfarande är knaprig. Du kan ha i den samtidigt som de andra grönsakerna.
Hacka avokadon i kuber och tomaterna i klyftor. Blanda runt med lite olivolja och peppar.
Lägg kycklingblandningen på ett tortillabröd och strö över ost (värm lite extra i mikron så det smälter ordentligt). Vik ihop på ett sätt du tycker är lätt att äta.
Servera med tomat-och avokadosalladen.

Inte min dag. Alls...

Saker jag irriterar mig på idag:
  • Bussar som är sena och anslutningsbussar som inte kan vänta 1 (en, bara en!) minut så att man hinner med den
  • Folk på bussen som inte fattar vad "gå bakåt i bussen" betyder. Ska verkligen busschaffören behöva säga det 5 gånger för att folk ska göra nåt?
  • Lärare som säger fel deadline och skriver dåliga handledningar så man inte fattar vad man ska göra
  • Föreläsare som har fradga i mungipan och inte tar bort det. Märker man seriöst inte om man har det?
  • Morsor och deras barnvagnar som tar upp hela busskuren så att man inte får plats att sitta ner
  • Folk som inte spolar på toan. Okej om det bara är en liten pappersbit, men andras kiss är inte det första man vill se när man kommer in på toaletten
Ja, det var väl det tror jag...

24e november 2011

Hej hej! Igårkväll jobbade jag till 10+lite övertid. Nu är jag uppe och ska dra till skolan. Åker in lite tidigare så att jag kan bli klar med ett arbete, trodde det var inlämning på måndag men det är imorgon så ligger lite efter. Bara jag blir klar innan 1 iaf (har en föreläsning emellan, annars hade 4 timmar räckt gott och väl :P). Kanske går och tränar idag, får se hur det känns när jag kommer hem. Måste handla och laga matlådor också. Ooops nu har jag lite bråttom, hoppas ni har en bra dag!!

Hur söööt??

Så otroligt söt haha

23e november 2011

Tjena bloggen! Vad jag inte är taggad på en ny dag, först och främst så regnar det. Sen så skulle jag varit ledig men måste ändå till skolan för att göra klart min karta och sen ikväll ska jag jobba. Hade bara tänkt ta det lugnt och sen träna lite senare men nu blir det inte så... Usch vilken tråkig dag och inlägg haha. Hoppas att ni får en bättre dag!

Awkward

Ville först inte börja kolla på MTVs Awkward för jag var lite sur på dem att de lagt ner RJ Berger :P Men började kolla på några avsnitt förra veckan och det är ju grymt bra!! Har kollat på det nu typ hela kvällen. Det är en helt vanlig amerikansk high school komedi, men tycker verkligen om det! Gillar huvudpersonen och det gör ju allt. Tycker om att de bytt lite på de stereotypiska rollerna. Huvudpersonen/tönten är hur söt som helst medan den populära tjejen/mean girl har låg självkänsla och är lite större. Det gör det hela lite mer verkligt :)
Ashley Rickards som spelar Jenna. Här i vågade, mörka läppar.
Önskar att jag ockå vågade testa typ mörklila eller t.o.m svart!

Banan

Jag äter alltid en banan efter träning, det är verkligen en bra återställare. Jag brukar bli nästan helt apatisk och vill helst av allt bara sova, hemma eller i omklädningsrummet spelar ingen roll. Men efter en banan får jag upp energin igen och orkar ta mig hem, duscha och laga mat. Funkar säkert med andra saker än just banan men det är bara mitt lilla tips. Det funkar bättre än vad man kan tro.
När jag kom hem åt jag en halv pizza, som däremot inte kanske är det bästa ;) Testade halvinbakad, har ingen aning om vad jag förväntade mig men jag blev besviken. Pizzan var formad som en platt amerikansk fotboll och kanterna var invikta, hmmm... Jaja, nu har jag testat iaf. Nu ska jag äta en liten tomat-och gurkasallad med fetaost. Har ringlat över lite olivolja och kryddat med oregano och peppar (fetaosten är så pass salt att inget extra salt är nödvändigt), så otroligt gott!!
En banan

22a november 2011

Snart ska jag iväg på lite spinning, känner mig inte alls taggad... Men måste gå, måste få in nån sorts rutin på det. Har inte tränat sen i onsdags också så nu är det verkligen dags!! Var lite i skolan på förmiddagen, höll på med koordinatsystem och kartprojektioner. Koordinatsystemen gick bra men kartprojektionerna gick mindre bra... Drog ifrån skolan lite tidigare för att jag inte orkade göra klart :P Måste nog gå till skolan nån extra gång nu i veckan (utöver vanlig skoltid) och göra klart att jag borde gjort för ett tag sen. Suck, så seeegt. Nu ska jag tagga till innan jag blir för deprimerad ;)

Never gonna...


Misfits

Kollade på senaste avsnittet av Misfits tidigare idag. Det ett avsnitt som handlade om att en man åkte tillbaka i tiden och förändrade framtiden, slutade med att de lyckades ställa allt till rätta igen. Har varit nåt liknande avsnitt tidigare då hela avsnittet egentligen inte händer "i verkligeheten". Alltså att allt som händer har ingen mening typ, spelar ingen roll för nästa avsnitt eller nåt sånt. Det tycker jag är tråkigt. Speciellt när det inte är första gången den serien har ett sånt avsnitt. Men i övrigt är det ju en grymt bra serie (tror jag nämnt det tidigare), rekommenderas!

Harrys

Jag på Harrys med mitt jätteglas




Charlotta och hennes jätteglas

21a november 2011

Sådär, nu har sista sällskapet åkt. Känns både tråkigt och skönt. Men när man har besöka av så många i några dagar blir det ju så intensivt, men ska göra något hela tiden och då kan det ta en del energi. Jag har iaf haft jättekul och det får bli Sthlm snart!

Charlotta kom ju hit på fredagen (min födelsedag!). Jag åkte och mötte henne på stationen, sen promenerade vi runt på stan och tog en fika. Efter det drog vi till mig, chillade, gjorde oss iordning och tog en drink. Vi hamnade på Harrys för att äta middag, hamburgare och en jättecider (bild kommer). Efter det drog vi till Heartbreak Hotel och efter att ha varit där så måste jag ju bara säga att utelivet i Gävle är en stor besvikelse. Inte alls kul och otroligt jobbigt folk som skulle trängas och vara allmänt ouppfostrade, och inte på ett fullt och dräggigt sätt utan själva attityden. Inte speciellt kul. Satt där uppe och lyssnade på ett band men drog när bandet spelat klart.

På lördagen åkte Charlotta hem och några minuter senare kom Christoffer hit. Vi gick också lite på stan och tog sen en fika innan vi gick hem till mig. Vi hade en myskväll med pizza och glögg (inte samtidigt ;) ). Och igår kom mina föräldrar hit, dom åkte tillbaka för en stund sedan. Har varit fullt upp, men det har varit kul. Känner mig inte direkt taggad på ny vecka med skola och jobb men men, finns väl inte mkt att göra åt :P

In till stan

Nu sticker jag in till stan för att möta upp Charlotta :)


My Bday!!!

Igår var jag totalt oinspirerad så hade verkligen inget att säga. Men idag är det min födelsedag och då är jag lite gladare haha! Min kompis Charlotta kommer hit nu på dagen, vet inte vad vi ska hitta på men kolla runt lite i stan, ta en öl sen framåt kvällen. Får se. Sen imorgon kommer pojkvännen hit och på söndag är det mina föräldrar som hälsar på. Så välidgt busy helg men ska försöka kika in här lite grann och ge lite uppdateringar :) Hoppas ni får en bra dag allesammans!!!

17e november 2011

Hej hej! Idag var jag uppe tidigt för att gå till skolan. Hade föreläsning och sen jobbade vi lite med CAD. Hade bokat in en aerobics pass idag men skippar det. Ska ligga hemma i sängen och ta det lugnt istället ;) Eller ja, jag ska städa, diska, handla osv. för imorgon kommer min fina vän Charlotta och hälsar på. Hon har inte varit här tidigare så måste ju ge ett bra första intryck. Ska snart skriva en hadlingslista och sen gå ner till affären. Nånting mumsigt att äta kommer det nog bli. Behöver ju inte börja träna och endast käka nyttiga saker på en och samma vecka, nån måtta får det ju vara!

Fangs Up, Cobra Style

Cobra Starship har varit ett av mina favoritband sen typ 2007, under ett tag var jag helt besatt av dem. Tycker inte riktigt att deras nya saker lever upp till det andra men ganska bra är det ändå! Det här är första singeln på det nya albumet som släpptes tidigare i år. Hoppas ni gillar det :)

16e november 2011

Nu är jag nytränad, nyduschad, har lagat matlådor, ätit middag och lite riesen. Enda jobbiga är att jag måste sätta på nya sängkläder för jag tvättade de gamla imorse, men det går väl snabbt hoppas jag :) Imorgon ska jag till skolan, upp tidigt... Det är CAD och ritteknik som står på schemat, samma kurs där jag skulle rita ett hus. Idag var det faktiskt ganska kul när jag väl fattade, får se hur det går imorgon :)

Just det, coren. Det gick ganska bra, inte lika svettigt som spinningen men ändå ganska jobbigt. Blir nog det passet fler gånger, för ju bättre teknik man har desto bättre resultat får man.

16e november 2011

Nu har jag tvättat (men visst sa jag det tidigare?), drog sen till skolan för att fortsätta jobba med mitt hus. Gick riktigt bra, blev klart på en timme. Igår satt jag i 3 timmar och fattade nada, men nu känner jag att jag börjar få grepp om det :) Fick nya numret av Buffé idag och en ny 25 kr bonuscheck från Ica. Verkar som att man får det en gång i månaden, bra ju isf! Speciellt nu i slutet av månaden ;)

Känner att jag börjar bli allt mer hungrig, har typ ätit 4 gånger idag redan (två mål och två mellanmål). Funderar på att kanske öka mina portioner eller nåt. Kan ju inte gå runt och vara hungrig hela tiden ju. I helgen har jag bestämt mig för att laga amerikanska pannkakor, så gott!! Var ett tag sen. Ska ha choklad och blåbär i, och banan och sirap på, mmm...

16e november 2011

Nu har jag tvättat, blev typ 15 kg tvätt (!). Låter mkt men är det verkligen mkt? Ingen aning. Sen har jag dammsugit hela lägenheten och klockan är bara 10. Ska käka lunch nu, kolla på The Walking Dead och sen dra till skolan för att rita ett hus. Efter det blir det mitt första core-pass någonsin, spännande. Har hört att de ska vara bra. Jaja, nu ska jag gå och värma lite nudelwok :)

Alice Cooper

Hörde nyss den här låten på Bandit och jag älskar verkligen den!! Jag tycker den är assvänig haha. Såg han på Grönan i somras, eller såg och såg, jag är kort och andra människor är långa så skymtade honom ibland. Men grym artist och vet hur man gör en riktigt show!

Träning... igen

Känns som att allt jag skriver om har med träning att göra eller att jag nämner det i förbi farten hela tiden. Men det har blivit en stor grej för mig, från att inte tränat på flera år till att göra det nån gång i veckan. En gång i månaden hade varit en lämpligare omställning. Men nu har jag bokat ett core-pass imorgon. Tycker att det är bra med bokningen för då blir det verkligen som att man MÅSTE gå. Går man och gymmar är det ju lättare att man ba "orkar inte idag, gör det imorgon". Men nu känns det mer permanent, om ni fattar vad jag menar. Blir intensivt med träning i veckan: igår: yoga. idag: spinning. imorgon: core. övermorgon: aerobics. Får se om jag lyckas klämma in något mer, på fredag fyller jag ju faktiskt år (funderar på om jag ska fylla 19 för tredje året eller om jag ska acceptera mitt öde och bli 21) och får finbesök. Men kanske tar nåt pass på morgonen :)

15e november 2011

Fantasi med rubriken va? Nu har jag varit och spinnat, vaxat benen och ätit nachotallrik för tredje gången i rad. Imorgon ska jag tvätta för första gången sen jag flyttade hit och det var i slutet av augusti. Har egentligen inte behövts, inte så att jag vänder trosorna ut-och-in när jag behöver nya. Men nu är det dags, behöver ren handdukar och byta sängkläder. Men det är alltid så läskigt med tvättmaskiner som man aldrig använt förut, hade velat ha mamma här som kunde hjälpa mig haha ;)

15e november 2011

Nu håller vi på med ännu ett dataprogram i skolan som jag inte kan hålla på med hemifrån, segt. Då måste jag alltså till skolan imorgon och jobba, när jag är ledig... Försöker fixa så att jag kan flytta in tidigare i min nya lägenhet, men de gör det så krångligt. Tjejen som bor där nu, hennes kontrakt går ut sista november men jag får inte flytta in förrän första januari. Sen måste hon typ godkänna att jag får flytta in tidigare för att jag ska kunna få göra det, om hon redan lämnat in nycklarna kan inte jag bara få flytta in?! Jaja, alltid ska de krångla till det. Hoppas att det löser sig till slut iaf. Snart drar jag iväg på spinning iaf, hoppas min rumpa klarar det bättre den här gången!

15e november 2011

Det här är bara för tidigt! Hatar att börja kl 8.15. Har precis ätit frukost, idag bytte jag ut gröten mot yogurth. I övrigt samma ingredienser+en banan. Men snart måste jag ta mig ut i kylan, usch! Vill stanna hemma och ligga under täcket. Imorgon måste jag gå upp lika tidigt, fick för mig att det var en smart idé att boka tvättstugan 7 på morgonen. Ehh, hur tänkte jag där?

Misfits

Efter att jag kom hem från yogan såg jag senate avsnitten av Misfits, bra som vanligt. Får alltid introlåten på huvudet efter jag sett den, men har inte lyckats ta reda på vad det är för låt. Får väl försöka bättre. I den nya säsongen är Joseph Gilgun med, han som spelade Woody i This Is England. Tycker han är cool, älskar hans dialekt :)


OCAD

Har suttit hela eftermiddagen i datasalen på skolan och ritat en karta i OCAD. Är typ som en lite mer avancerad version av paint. Kändes ganska meningslöst faktiskt, men men det måste väl göras. Är inte inlämning förrän slutet av november så drog ifrån lite tidigare. Åkte hem och käkade middag och kollade på senaste avsnitten av Dexter. Snart ska jag iväg till Friskis för lite yoga, men först ska jag mäta mig. Som en del av min träningsdagbok, så är det lättare att se framsteg. Ögat kan ju lura en men det gör inte siffror ;)

Dagens

Nu drar jag till stan för att köpa ett måttband, sen bär det av till skolan. Såhär ser jag ut idag, har på mig mitt snygga döskalle-linne från Topshop :)

14e november 2011

God morgon till er alla! Har precis tagit en dusch och nu är det dags för frukost, blir gröt med gojibär, solrosfrön och cashewnötter och lite kanel. Första gången jag testar just den kombinationen men gissar att det blir ganska gott. Har lite sovmorgon idag men drar till skolan efter lunch, sen ikväll blir det yoga. Ha det bra!

Ett inlägg om typ inget alls...

Jag vet inte om nån av er någonsin bott med nån ni inte valt frivilligt att bo med (nej, familj räknas ej). Jag har det, bodde med en hel del irriterande och korkade människor när jag bodde i London. Nu i lilla Gävle bor jag i en studentlägenhet och delar den med en till tjej. Vi känner inte varandra, kommer aldrig lära känna varandra. Jag stör mig på så många småsaker hon gör men biter ihop. Det var inte alls det här jag skulle skriva om, tänkte skriva om hur irriterande det är när man tagit av sig linserna men inte hittar glasögonen. Jaja, god natt på er! Dröm sött :)

Nachos

Nu står jag och lagar mat, blir nachotallrik. Typ som den på Tacobar. Fast jag gör min egna tacokrydda och har i lite hackad färsk spenat. Smakar precis som vanligt men blir lite nyttigare ;) Sen har jag ju självklart massa ost på och tortilladipp gjord på turkiskt yogurth. Mmm, nu börjar jag bli riktigt hungrig!

Egen tacokrydda:
- 2 tsk spiskummin
- 2 tsk paprikapulver
- 1 krm cayennepeppar
+ salt och peppar i önskad mängd

Nya bokstöd

Fixade nya bokstöd till min kurslitteratur, visst ser det fint ut? ;)
Ganska bra lösning men bara tillfälligt, sen när jag flyttar ska jag köpa en bokhylla eller några hyllor som man kan sätta på väggen. Behöver nåt ställe där jag kan ha alla mina nya böcker, tycker det känns tråkigt att sälja dem så ska nog spara allt. Kan väl vara bra i framtiden, förhoppningsvis ska jag ju jobba med det jag pluggar nu och då kan det ju vara bra att ha något att referera till.

13e november 2011

Hej! Seg dag idag, har knappt klivit upp ur sängen och mitt rum är mörkt för jag har inte orkat tända några lampor. Hade tänkt träna lite senare idag, går en basjympa pass vid 17.30 så tänkte ta det. Ska ner till Kvantum innan och handla, måste ha nåt att äta. Ska försöka börja äta nyttigare, verkligen försöka. Kanske sluta med godis och äta naturgodis, en smidig övergång liksom. Ska börja med träningsdagbok, köpte ett svart block med döskallar när jag var i London i juli men först nu kom jag på vad jag kunde använda det till. Perfekt som träningsdagbok! Där ska jag skriva vad jag tränat, ätit mm. Så att jag håller lite mer koll på mig själv och får lite mer fokus, blir organiserad. Hoppas det funkar!

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet. På mitt jobb stämplar vi alltid in och ut, och nu har vi fått ett nytt stämplingssystem. Man sätter sitt finger i en "automat" och så läser den av ens fingeravtryck, ganska coolt faktiskt! Och väldigt high-tech. Känns som nåt som brukar vara med i filmer i typ labb eller liknade med extra hög säkerhet. Imorgon är jag iaf ledig, ska inte ställa väckarklockan! Kanske ska jag träna imorgon, vi får se. Hade tänkt gå på enkeljympa på Friskis men läste på lite extra om det och tror inte riktigt att jag faller under den kategorin ;) God natt allesammans!

12e november 2011

God morgon bloggen! Nu är jag vaken men ska snart dra till jobbet. Bloggen blir ju lite lidande de dagar jag jobbar för jag har ofta långa dagar och är så slut när jag kommer hem att jag inte orkar göra något annat. Så ber om ursäkt för det. Annars har jag inte så mkt att tillägga just nu, ska äta lunch nu, gulasch och fetaost sallad. Och självklart kolla på Dexter. Sen ska jag släpa mig till jobbet...

Jo just det, igår när jag satt på bussen kom jag på att jag åkte till jobbet en kvart för tidigt. Visste att jag började 14.45 men ändå fick jag för mig att det var 14.30. Så missade en kvart då jag bara hade kunnat legat i sängen :( Funny story.

Hem ljuva hem

Nu har jag lyckats ta mig hem från jobbet. Nu är jag trött, mina ben är helt slut. Kan tänkas att spinningen haar något med det att göra också. Imorgon blir det en ännu längre dag, suck... Men tydligen så ska man få rabatt på iPhone från jobbet, när jag hörde det blev jag riktigt sugen! Hade tänkt köpa en ny mobil men hade tänkt mig en samsung. Men om man får en iphone billigt kan man ju lika gärna köra på det ;) Vi får se hur det går med det. Nu ska jag kolla på Dexter och käka chips. Har slutat köpa hem cola så dricker saft till :) God natt!

11.11.11

JAA, vi har fattat vilket datum det är idag! Så kan folk ta och lugna sig nu? Känns så meningslöst att varannan newsfeed på fb ska handla om vilket datum det är idag. Jaja, jag är inte bitter. Har lagat lite matlådor och lunch, blev pastasallad med kyckling och fetaost. Ska snart dra till jobbet men usch, orkar inte. Vill helst ligga hemma och kolla på Dexter. Jobbar till typ 11 (OMG där kom 11 igen!), sen hem och sova för att vakna upp till en ny jobbdag... Jag låter väldigt deprimerande :P

Drömmar

Nu är jag vaken, ska käka frukost och kolla på Dexter. Senare idag blir det jobb... Jag drömde massa skumt inatt, bland annat att jag hängde med Kissie och att hennes brorsa följde efter oss som en svans. Hennes mamma ringde mig typ var femte minut för att kolla vad vi gjorde. I min dröm gillade hon inte ris, bara så ni vet ;) Drömde också att jag åt min p-piller som en chokladkaka, tog inte ens ut dom ur förpackningen utan åt plasten med. Sen var det massa mer osammanhängande saker som hände. Jag drömmer aldrig enkla drömmar, det är alltid otroligt komplicerat. Är det bara jag eller fler som drömmer komplicerade drömmar?

Believer

Jag har aldrig varit ett fan av 3 Doors Down, snarare väldigt anti. Men den här låten, den är grym!

Finns ingen officiell musikvideo så det får bli det här tråkiga klippet, men låten är ju bra :)

Monroes

Åkte in till stan för att träffa några i klassen. Är en tjej som har slutat och flyttar nu till helgen så vi hade en liten avslutningsmiddag typ. Vi gick till Monroes, har aldrig varit där tidigare men är typ ett 50-tals hamburgerställe, fast med pizza och kebab också ;) Men det var gott! Tog en burgare med ost, bacon, salsa och guacamole.

Här är jag, glad innan jag ska gå iväg (känner mig alltid så töntig när jag ler på kort haha)

Spinning

Nu är jag hemma från spinningen. Min rumpa hade inte alls återhämtat sig från igår, gjorde så jäkla ont att bara sitta ner på cykel. Men jag körde på ändå, fast lite lugnare. Nu får jag vänta en vecka med spinningen och köra nåt annat istället. Nu håller jag på att "lagar" gulaschsoppa :) Den från Felix är sååå god! Och en en asstor klick gräddfil på det, mumma!

10e november 2011

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost, jucien var slut så dricker vatten till :/ Ska snart dra iväg till kolan och fixa lite saker, sen direkt efter det blir det ett spinningpass. Hoppas ni alla får en bra dag :)

Inställt!

Skolan är inställd imorgon!! Skönt :) Men jag ska ändå dra in dit och göra den där uppgiften. Drar till skolan ganska tidigt för jag bokade in ett spinningpass 11.30 istället för 16.30, känns bättre att få det gjort. Fast kommer åka till skolan i assunkiga kläder men det får väl gå ändå ;)

Jul

Köpte en riktigt mysig jul-outfit idag. Allt är från Cubus. En naturvit oversized kofta 399:- Marinblått ribbat linne med spetskant 99:- Mönstrade leggings 199:-
Det mesta ser bättre ut i verkligheten haha

Uppdatering

Skulle installera något så att jag skulle kunna köra massa program via skolan, så att jag slipper installera allt på min dator (är säkert upp emot 20 olika dataprogram vi kommer jobba i under de här 3 åren). Men sen insåg jag att Mac-version var för gammal vilket sög för då måste jag göra alla grejer i skolan och kan inte jobba hemifrån. Sen fick jag idé, kan man inte uppdatera? Och tydligen kan man det. Hade OS 10.5.6 men har nu OS 10.5.8. Hade ingen aning att man kunde uppdatera sånt, trodde att man liksom var fast med det man hade. Måste uppdatera en gång till för att installera skolgrejen men får göra det en annan gång, tog sån tid... (Ursäkta mitt icke-existerande-teknik-språk)

När jag sen startade om datorn och skulle gå in på Chrome igen fick jag typ panik när jag insåg att jag bara hade en flik uppe. La snabbt till en ny och gick in på google.

9e november 2011

Så då var det dags för mig att blogga igen... Jag brukar ju hålla igång i några månader och sedan tröttna, men det får väl bli ändring på det nu :) Ja först kan vi väl ta lite kort om mig: Tjej (eller säger man kvinna?) 20 år från Stockholm. Bor, pluggar och jobbar för tillfället i Gävle. Intressen är ju så svårt att säga tycker jag. Jag gillar kläder, mina kompisar, min familj och massa andra saker.

Idag tränade jag för första gången sen typ idrotten på gymnasiet. Var på ett  spinningpass, så tror att min kropp kommer att vara död imorgon. Men ja träningen är iaf en del av mitt nya liv. Ska träna så mkt som möjligt och försöka äta bättre och leva bättre. Så bloggen får bli det stället där jag säger hur det går, bra eller dåligt. Bloggen får motivera mig att fortsätta helt enkelt.

Nu är det dags att dra in till centrum för en liten shoppingrunda! Om jag hittar något visar jag det när jag kommer hem :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0